Київський національний університет
театру, кіно і телебачення
іменi І. К. Карпенка-Карого

  1. іконка дім Головна
  2. Новини
  3. КНУТКіТ на ELIA Leadership Symposium 2022 (Естонія)
Новини

КНУТКіТ на ELIA Leadership Symposium 2022 (Естонія)

Image

8-10 червня 2022 року в Таллінні (Естонія) відбувся ELIA Leadership Symposium – симпозіум лідерства глобальної європейської мережі, яка забезпечує динамічну платформу для професійного обміну та розвитку у сфері вищої мистецької освіти. Цьогоріч захід проходив на базі Естонської академії мистецтв та Естонської академії музики і театру.

Участь у ELIA Leadership Symposium брали в. о. ректора Інна Кочарян, доцент, доктор економічних наук та проректор з науково-педагогічної роботи Олег Кратт, професор, доктор економічних наук.

У перший день роботи Симпозіуму з доповіддю про поточну ситуацію в Україні, зокрема про роботу Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені І. К. Карпенка-Карого в умовах війни, виступила Інна Кочарян: «Наша головна сила та найефективніша зброя – це об’єднання! Європа та весь цивілізований світ щодня стоїть пліч-о-пліч з українцями та невпинно допомагає нам реальними діями. Серед них – митці та науковці.

Запрошення на ELIALeadershipSymposium – це честь для нас! Це можливість донести реалії сьогодення в Україні. Ми вражені підтримкою, яку побачили та відчули тут, серед колег, серед митців та науковців. З такими партнерами відчуваєш, Україна не одна!»

Симпозіум лідерства ELIA збирає лідерів з вищих навчальних закладів мистецтва та університетів Європи та усього світу для своєчасного обміну та обговорення того, як економічні, соціальні, культурні та політичні зміни впливають на різні аспекти їхніх обов’язків та відповідальності як місцевих лідерів у сфері освіти.

Фото пресслужби ELIA Leadership Symposium