Київський національний університет
театру, кіно і телебачення
іменi І. К. Карпенка-Карого

  1. іконка дім Головна
  2. Новини
  3. Анонс курсу креативного підприємництва для студентів КНУТКіТ від фахівців Університету кіно імені Конрада Вольфа у Бабельсберзі
Новини

Анонс курсу креативного підприємництва для студентів КНУТКіТ від фахівців Університету кіно імені Конрада Вольфа у Бабельсберзі

Image

Німецькі партнери з Університету кіно імені Конрада Вольфа у Бабельсберзі (далі – Кіноуніверситет) пропонують новий формат навчання для здобувачів Інституту екранних мистецтв. На зустрічі 2 березня було конкретизовано майбутні заходи.

По-перше, це проведення фахівцями Кіноуніверситету наприкінці березня – на початку квітня курсів «Креативне підприємництво» з двох лекцій, по п’ять академічних годин кожна, для усіх охочих студентів, окрім тих здобувачів, які вже отримали фахову підготовку минулого жовтня-листопада (на чому зауважують автори з Бабельсбергу). На навчання запрошуються студенти-«новачки» старших років освітніх програм бакалаврів і магістрів незалежно від освітньо-професійної програми.

Другий курс «Виклики у креативному підприємництві». Передбачена участь здобувачів з декількох європейських країн, серед яких Україна, а також із різних галузей знань, зокрема технічних, гуманітарних. Мета, як планують у Кіноуніверситеті, – створення міжнародної міждисциплінарної освітньої платформи. Серед авторів і лекторів − провідні експерти з усього європейського континенту. Перша лекція відбудеться 21-го квітня, остання – 4-го липня ц.р. Квота учасників від КНУТКТ визначена у двадцять здобувачів із числа тих, хто успішно навчався у минулому році й вже пройшов курс для новачків. Тобто відбір провадитиметься за «креативними показниками» і «по-серйозному».

Об’єднує ці два онлайн-курси їх тематичне спрямування. Це розвиток підприємницьких навичок та умінь під гаслом: «Від традиційних підходів у підприємництві формату ХХ століття до нового мислення ХХІ століття».

Німецького партнера на зустрічі представляв експерт ринку кіновиробництва та один із авторів курсів Джерн КРУГ, від КНУТКіТ – Олег КРАТТ, перший проректор; Володимир БОНДАР, начальник відділу міжнародних зв’язків; Людмила НОВІКОВА, доцент кафедри кінознавства Інституту екранних мистецтв, кандидатка мистецтвознавства.

Слідкуйте за нашими повідомленнями.