Київський національний університет
театру, кіно і телебачення
іменi І. К. Карпенка-Карого

  1. іконка дім Головна
  2. Новини
  3. Карпенківці здобули першість в кваліфікаційному відборі Міжнародного конкурсу «Dance World Cup 2023»
Новини

Карпенківці здобули першість в кваліфікаційному відборі Міжнародного конкурсу «Dance World Cup 2023»

Image

Для українських студентів немає нічого неможливого! Наша молодь тримає свій фронт і бореться з ворогом знаннями, вміннями, енергією та фантазією. Зокрема утверджуючи свій статус кращих серед кращих на міжнародній мистецькій арені.

Так, для студентів 2-го курсу факультету театрального мистецтва, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Режисура балету» навчальний рік завершується перемогою – І-м місцем в українському кваліфікаційному відборі в рамках Міжнародного танцювального конкурсу «Dance World Cup 2023».

Номер “The Zephyr Song” створений студентами КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого, представлятиме Україну у фіналі конкурсу, що відбудеться в місті Брага (Португалія) з 30 червня по 8 липня 2023 року.

Авторка ідеї та постановниця роботи – Юлія Денисова; співавтор і виконавець – Іван Заєць (балетмейстерська майстерня під керівництвом старшого викладача кафедри хореографії та пластичного виховання Ксенії Іваненко).

Переглянути відео номеру “The Zephyr Song” зняте аспірантом 2 року навчання (спеціальність 021 «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво») Андрієм Хімічем, можна за посиланням.

Міжнародний конкурс «Dance World Cup 2023» є найбільшим у світі танцювальним різножанровим конкурсом. Участь у ньому беруть 120 000 спортсменів і митців з 62 країн світу. Цьогоріч змагання проходитимуть у Altice Forum та Circo Theatre.

Впевнені, карпенківці гідно представлять Україну на престижному чемпіонаті!