Київський національний університет
театру, кіно і телебачення
іменi І. К. Карпенка-Карого

  1. іконка дім Головна
  2. Новини
  3. Участь КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого у семінарі Erasmus+: співпраця закладів вищої освіти України та Австрії
Новини

Участь КНУТКіТ імені І. К. Карпенка-Карого у семінарі Erasmus+: співпраця закладів вищої освіти України та Австрії

Image

На запрошення Австрійської служби міжнародної співпраці в галузі освіти та досліджень (OeAD) за підтримки Федеративного міністерства освіти, науки і досліджень Республіки Австрія, Національного агентства Еразмус+ в Австрії, МОН України та Національного офісу Еразмус+ в Україні, 12-13 червня 2024 року КНУТКіТ імені І.К. Карпенка-Карого взяв участь у семінарі-зустрічі «Erasmus+: співпраця закладів вищої освіти України та Австрії» (далі – семінар).

Семінар відбувся у місті Відні у форматі обміну досвідом. Його метою було створити можливості пошуку нових партнерів задля втілення спільних проєктів закладами вищої освіти України та Австрії.

Університет у Відні представляла старша викладачка кафедри мистецтва театру ляльок, доктор мистецтва Катерина Лук’яненко.

За її словами – це перша сходинка до посиленої співпраці нашого Університету з провідними мистецькими закладами освіти Австрії: «Спілкування наживо дає змогу більш плідно здійснити обмін думками, з’ясувати можливості кожної із зацікавлених сторін, висловити побажання на подальшу співпрацю».